Beoordelingen van Nana Thai Food Express Amsterdam

Recente recensies van Nana Thai Food Express Amsterdam

4 sterren na 12 reviews

, 21-10-2021

Kwaliteit:

Rating

ik heb na 3.5 uur wachten en 7 keer bellen nog steeds geen eten gehad. Wel betaald via Ideal, restaurant neemt niet op, reageert niet op email of telefoon of WhatsApp Geld weg, geen eten, geen reactie.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. En lekker snel klaar. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pad thai was dit keer wel met erg dikke olie/vetlaag. Zijn we niet gewend. Hoop volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste groene curry die ik heb gegeten ooit! Ik wil het recept :(

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en het was heerlijk.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, een echte aanrader! Voor echt lekker thais eten hoef ik niet meer naar de binnenstad!!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar wel duur.